Caroline Rendahl som Sjörövar-Malin inspekterar en klarinett

Alla barn och unga i Dalarna ska få möjlighet att uppleva musik i olika former, gärna flera gånger under sin skoltid. 

Efter ett besynnerligt år är vi alla mer än någonsin sugna på att få uppleva livemusik igen. Förhoppningsvis kommer vi att kunna få göra det igen! Alla barn i Dalarna ska få möjlighet att uppleva musik i olika former, gärna flera gånger under sin skoltid. Unga Musik i Dalarna har ett välplanerat arbete med skolkonserter med frilansande artister och grupper, projektsamarbeten samt musiktävlingarna Imagine Sweden/Imagine Dalarna, Musica Akustica och Dalasolist.

Ett aktivt arbete med att synliggöra orkestern Dalasinfoniettan för barn och unga innebär fler familjeföreställningar samt en konsert som varje termin finns till försäljning i det länsomfattande skolutbudet. Barnen är vår framtid, de som ska växa upp och bli ansvarsfulla vuxna. Vägen dit ska vara fylld av glädje, pedagogiskt skapande, upptäckarlust och musik. Skolproduktionerna har förmånliga och subventionerade priser för regionens alla beställare. Hoppas att vi syns därute, och att vi får vara friska, må bra och att musiken återigen får ljuda!

 

Årets föreställningar

För muspekaren över ”Unga Musik i Dalarna” och klicka dig vidare in på ”Utbud för Unga Musik i Dalarna” för att se årets föreställningar. Självklart har våra skolproduktioner förmånliga och subventionerade priser för länets alla beställare! För frågor och beställning – hör av er till Theres!

Theres Vidin

Producent för Unga Musik i Dalarna
023-77 40 59
theres.vidin@musikidalarna.se