En kvinna med vingar inuti en cirkel av eld
FALUN

PÅ GOTT OCH ONT

Fredag 29 april 19.00
Magasinet, Falun

  • Arrangör: Musik i Dalarna
En svindlande resa ackompanjerad av hjältemod och ondska!

Efter publiksuccéer med TV-spelsmusik i Score och teman från fantasy och science fiction i Far and Away är vi mycket glada att kunna presentera ett nytt samarbete med Orvar Säfström och Sabina Zweiacker.

Hjältar kommer i många olika skepnader och här möter vi bland andra den mångbottnade Furiosa i Mad Max: Fury Road och kämpar sida vid sida med Sarah i The Terminator. Vi slåss mot läskiga rymdvarelser med Ripley i Aliens och tar plats i arenan med Maximus i Gladiator. Till detta lägger vi John Williams kompo sitioner från Raiders of the Lost Ark och Star Wars.

Samtidigt kräver de listigaste skurkarna, de lömskaste elakingarna och de mest diaboliska mörkermännen sin revansch! Vi hör till exempel musik från Die Hard (Hans Gruber), The Usual Suspects (Keyser Söze) och Bram Stroker's Dracula. Sabina Zweiacker sjunger stämningsfulla sånger från The Lord of the Rings, The Hunger Games, Skyrim och Game of Thrones.

MEDVERKANDE

Torodd Wigum, dirigent
Orvar Säfström, konferencier
Sabina Zweiacker, sång
Dalasinfoniettan

REPERTOAR

En kavalkad av musik ur storslagna filmer.

ENTRÉ

Biljettinfo kommer snart.
Arrangör: Musik i Dalarna

Vi följer rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten och har samlat covid-information inför ditt besök här

MAGASINET – TILLGÄNGLIGHET

För tillgänglighetsinformation, se https://magasinetfalun.se/

Copyright, bild

Lions Gate Entertainment Corporation

 


Typ av evenemang