Glada Ungdomar Som Jublar

Foto: Marias of Sweden

”Med en sång av guds nåde och inte en bristande länk blev juryn chockade av den här aktens hookiga låtar, bländande intro och välrepeterade nummer. Årets vinnare står för en helhet och ett vinnande koncept.”

Vidare till riksfinalen 2022 från Imagine Dalarna: Xion!

Tusen tack till ALLA GRYMMA DELTAGARE! Ni är helt fantastiska!

Ta er nu till Eskilstuna 12-15 maj för Imagine Swedens riksfinal!

Tack till: Imagine Dalarna Imagine Gävleborg Imagine Sweden Imagine Music Experience Musik i Dalarna Regional Musik i Sverige Dalapop Folkmusikens Hus Scekab Kulturhuset tio14 Musikcenter AB

IMAGINE DALARNA

Nu tar vi steget in i framtiden och blir en plattform/program för utveckling av dig som artist och musiker. Sedan 1986 har vi tävlat om vem som är bäst på scen, det ska vi göra även i år, men vi utvecklar Imagine till ett ännu roligare, mer lärande och utvecklande program. Tillsammans med önskemål från er deltagare så får vi inspireras och lära oss om allt som ni har nytta av i era liv som artister och musiker. Det blir möjlighet till individuell coachning av dig/er som artist/musiker, workshops, inspirerande föreläsningar, livespelningar och annat nyttigt. 

Samarbetspartners

Imagine Dalarna samarbetar med Dalapop och Folkmusikens Hus. Vid regionfinalen av Imagine Dalarna 2022 samarbetar Dalarna också med Imagine Gävleborg.

Två logotyper
Följ oss gärna också i sociala medier

Facebook: imaginedalarna
Instagram: @imaginedalarna/

 

Gustaf Bäckström Elmelid

Regional projektledare Imagine Dalarna
gustaf.elmelid@musikidalarna.se
073-567 40 67