Skärmavbild 2018 01 23 Kl. 10.37.20

Dalapop nominerade till ”Årets Dalakraft”

Pelle och Daniel på Dalapop har gjort ett massivt arbete för att utveckla och stärka Dalarnas musikliv. Ett arbete som har hyllats på flera håll och gett bra resultat med fler artister som vågar ta nästa steg i deras karriärer. Nu senast har Dalapop blivit nominerade till ”Årets Dalakraft”. 

Energibolaget Dalakraft beskriver själva priset såhär:

Dalakraft vill hylla dem som för Dalarna framåt, och utser nu Årets dalakraft. Ett pris som går till en entreprenör, företagsledare, medarbetare eller eldsjäl. Genom priset vill vi visa vår uppskattning och stolthet, och vi hoppas att fler blir inspirerade att vara en del av motorn i Dalarnas utveckling.

Dalfolket har fått nominera kandidater och en jury har nu utsett tre finalister. Nu är det er tur att rösta, och på Stjärngalan den 25 januari presenteras den slutliga vinnaren. Vinnaren får ta emot en check på 10.000 kronor som pristagaren får skänka till ett projekt, en förening eller organisation i Dalarna som också bidrar till dalakraft.

Kriterier för finalisterna:
– En idédriven entreprenör, företagsledare, medarbetare eller eldsjäl som bidragit till att Dalarna blivit mer livskraftigt.
– Genom sina handlingar vågat tänka nytt, gjort skillnad, tänkt på andra.
– Som gjort att fler får uppleva det vi kallar dalakraft, idag och i framtiden.

 

Gå in på Dalakrafts hemsida, www.dalakraft.se, och lägg er röst på Dalapop!