200130165125 Corona Virus Cdc Image Exlarge Tease

Inställda evenemang hos Musik i Dalarna

(Denna text uppdateras löpande och senaste uppdateringen gjordes 24 november kl 13.30)

Med anledning av ökad smittspridning av Covid-19 och direktiv från högre instans har Musik i Dalarna beslutat att ställa in följande konserter:

  • Dansa min Beethoven
  • Gustafssons Jul
  • Nyårskonserter

Vi arbetar för att kunna genomföra konserter ett par veckor efter nyårsafton, men reserverar oss för att eventuellt behöva senarelägga detta datum. 

Alternativ

Det kanske är en klen tröst i dessa tider, men vi vill tipsa om våra (tidigare) livesända evenemang och vårt uppskattade koncept #midonline

Återbetalning

Om du köpt biljetter till någon av de med anledning av coronapandemin inställda konserterna har du rätt att få tillbaka pengarna. Om du köpt biljett/er i Musik i Dalarnas webshop återlöses de automatiskt och pengarna kommer att sättas tillbaka till ditt konto.

Om du har köpt biljetter via Visit Dalarna behöver du kontakta dem för att återlösa biljetterna: Visit Dalarnas Contact center på 0771- 62 62 62 eller info@visitdalarna.se. Mer information om Visit Dalarna hittar du på https://www.visitdalarna.se/turistinformation

För att förenkla återbetalningsprocessen ber vår biljettsystemsleverantör dig att skicka ett mail till kundservice@eventim.se med ordernummer och kontonummer. Återbetalningen kan då ske snabbare från deras sida eftersom de med en gång har alla kontouppgifter, och de kan undvika många påminnelser till slutkunderna.

Vi siktar på att genomföra alla återköp inom 8 veckor. På grund av pågående pandemi och det höga trycket för återköp av biljetter i vårt biljettsystem ber vi om ert tålamod i denna process då den kommer att ta längre tid än normalt.

Frågor

Vänligen maila info@musikidalarna.se